S’obre el període de votacions pel concurs CARTAVI 2013

El públic, part important per a l’elecció dels restaurants finalistes, podrà proposar un restaurant a través la web www.cartavi.cat

Els premis CARTAVI se celebren un any més amb el principal objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes.

L’Associació Vinícola Catalana organitza anualment els premis CARTAVI amb la pretensió de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins el.laborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor final.

Aquests premis estan oberts a tothom a través de la creació d’una web www.cartavi.cat que permet al públic realitzar la proposta d’un restaurant. Aquesta proposta i posterior votació dels restaurants és molt influent per a escollir els restaurants finalistes.

Entre totes les propostes presentades on line, els restaurants que més vots hagin obtingut a través de la web, un jurat acreditat escollirà els guanyadors dels Premis CARTAVI 2013. En total 15 restaurants, 3 restaurants per província catalana més 3 de Barcelona capital.

A l’anterior edició es va comptar amb més de 1.300 vots i amb un total de 434 restaurants proposats d’arreu de Catalunya, observant-se un augment progressiu de vins catalans als restaurants. Un fet molt positiu que indica que el consumidor cada dia és més proper els vins de casa nostra.

Els guanyadors dels premis CARTAVI 2012 van ser els restaurants DOS CIELOS, TROPIK, i FASTVÍNIC de la categoria Barcelona ciutat; CAN JUBANY (Calldetenes), ELS CASALS (Sagà) i KAN BAUS (Igualada) de Barcelona província; LES COLS (Olot) i MAS ROMEU (Lloret de Mar),de la província de Girona; CAN BOSCH (Cambrils), Hostal Sport (Falset) i LA FARMACIA (El Vendrell) de Tarragona província; i CAN BOIX DE PERAMOLA (Peramola), L’ESTEL DE LA MERCÈ (Lleida) i HOTEL SANT VICENÇ (Pont de Bar) de la província de Lleida.