Prop de set-cents restaurants catalans opten als Premis CARTAVI 2013

Un jurat professional valorarà, d'entre els restaurants més votats, els guanyadors d'aquesta edició

Els número de restaurants catalans proposats als Premis CARTAVI 2013 ha estat molt superior al de l'edició anterior. A finals del mes d'octubre es va tancar el període de votacions amb prop de set-cents restaurants proposats, xifra que dobla les propostes presentades al 2012.

També s'ha incrementat notablement el número de vots, és a dir, de persones que han accedit a la web de CARTAVI i han proposat un restaurant.


El protocol d'actuació a partir d'ara és, d'entre totes les propostes presentades on line, recollir les cartes de vins dels restaurants amb més vots. Aquestes seran valorades per un jurat professional que escollirà els guanyadors dels Premis CARTAVI 2013. En total 15 restaurants, 3 restaurants per província catalana més 3 de Barcelona capital.

L'acte d'entrega de premis tindrà lloc el proper dia 9 de desembre al Palau de la Generalitat de Catalunya, en un acte presidit pel Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Josep Mª Pelegrí.

Els Premis CARTAVI estan organitzats per l'Associació Vinícola amb l'objectiu de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes. Es pretén animar a tothom, consumidors, restauradors i sumillers a potenciar el vi de la nostra terra als restaurants de Catalunya i en conseqüència, avivar el consum intel·ligent de vi català.

CARTAVI 2013 compta amb la col·laboració de l'INCAVI, l'Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d'origen catalanes.