Els PREMIS CARTAVÍ 2016 ja estan en marxa

Aquesta nova edició segueix impulsant els premis per tot el territori

Un any més des de l’Associació Vinícola Catalana s’estan organitzant els PREMIS CARTAVI amb l’objectiu de premiar als restaurants catalans que amb els seus esforços promocionen i treballen en la defensa de la presència de vins catalans en les seves cartes.

El concurs pretén també incrementar la presència dels vins catalans en les cartes de vins dels restaurants de Catalunya al mateix temps que es fomenta el consum responsable.

Degut a la bona acollida que van tenir les semifinals celebrades al llarg del territori català, enguany s’ha apostat per seguir la mateixa fórmula. Per tant, es realitzaran 4 semifinals, una a cadascuna de les províncies i una final a la ciutat de Barcelona.

En cada semifinal, un jurat especialitzat format per sommeliers, representants dels gremis de restauració, representants de les DD.OO, periodistes gastronòmics, ... decidiran quin són els restaurants finalistes, que seran anunciats en un esdeveniment adreçat als professionals del sector i dels mitjans de comunicació de la zona.

Els guanyadors d’aquesta edició seran anunciats en un acte que està previst que es celebri a Barcelona el mes de desembre.

Els restaurants interessats en participar en aquesta nova edició dels PREMIS CARTAVI poden enviar un email a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o bé trucar al telèfon de l’Associació Vinícola Catalana el 93 890 13 95.

CARTAVI 2016 compta amb el suport de l’INCAVI, i la col∙laboració de l’Associació Catalana de Sommeliers, les onze denominacions d’origen catalanes i FIVIN.