Deu restaurants de la província de Barcelona opten als premis CARTAVÍ

La darrera semifinal d’aquests premis que organitza l’AVC es va celebrar a Alella amb la col.laboració del Consorci de Promoció Enoturística del territori d’Alella.
La capital de la D.O Alella va acollir ahir la darrera semifinal provincial dels premis CARTAVÍ. Un acte que es va celebrar al Centre Cultural de Can Lleonart amb la col·laboració del Consorci de Promoció Entourística del territori d’Alella.


Deu restaurants han estat els escollits per a representar a la província de Barcelona en la final d’aquests premis que distingeixen les millors cartes de vi.


El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Salvador Puig, Director General de l’INCAVI, Andreu Francisco, Alcalde d’Alella i President del Consorci de Promoció Enoturística del territori d’Alela, Victòria Ibàñez, Vicepresidenta per Barcelona de l’Associació Catalana de Sommeliers, Enric Gil, membre de l’Associació Catalana d’Enòlegs, Reca Ruiz, Secretaria de la D.O Alella i Oscar Pallarès, Periodista.

Els restaurants finalistes per categoria que passen a la final són:

CATEGORIA A

  • CAL JUBANY de Calldetenes
  • RESTAURANT L’O Sant Fruitós de Bages

CATEGORIA B

  • CAL BLAY VINTICINC de Sant Sadurní d’Anoia
  • RESTAURANT CAN JOAN d’Olesa de Bonesvalls
  • EL CIGRÓ D’OR de Vilafranca del Penedès
  • L’ERA RESTAURANT d’Arenys de Munt

CATEGORIA C

  • LA FABRIK d’Avinyó
  • LA GURMETERIA de Terrassa
  • LA CAVA WINE BAR de Vilanova i la Geltrú
  • CLOS d’EN PEP de Sant Pere de Riudebitlles

CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.
En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

Vuit restaurants de la província de Tarragona passen a la final de CARTAVÍ 2018

Terra Alta va acollir la tercera semifinal d’aquesta edició amb el suport del Patronat de Turisme Terres de l’Ebre de la Diputació de Tarragona

La capital de la D.O Terra Alta, Gandesa va acollir ahir la tercera semifinal dels premis CARTAVÍ. Un acte que es va celebrar al Palau del Castellà amb la col·laboració del Consell Comarcal de Terra Alta i el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre.

Vuit restaurants han estat els escollits per a representar a la província de Tarragona en la final d’aquests premis que distingeixen les millors cartes de vi.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Joan Arrufí, President de la DO Terra Alta, Albert Folch, adjunt a la direcció del Patronat de Turisme Terres de l’Ebre, Jordi García, sumiller delegat per l’Associació Catalana de Sommeliers a Tarragona, Josep Anton Llaquet, membre de l’Associació Catalana d’Enòlegs, Salvador Rovira, Cap de Promoció i difusió cultural de l’INCAVI i Jordi Durán, periodista.

Els restaurants finalistes per categoria que passen a la final són:
CATEGORIA A

  • ANTIC MOLÍ d’Ulldecona
  • VILLA RETIRO de Xerta

CATEGORIA B

  • VELL PAPIOL de Calafell
  • HOTEL HOSTAL SPORT de Falset
  • SANROMÀ RESTAURANT de Castellvell del Camp
  • NOU MODERNO de Vilalba dels Arcs

CATEGORIA C

  • LA MORERA de la Morera del Montsant
  • CALAIX DE SASTRE de Falset


CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

La darrera semifinal provincial se celebrarà el dia 19 de novembre a la província de Barcelona, concretament, a Alella.

Lleida passa a la final de CARTAVÍ 2018 amb deu restaurants

La Diputació de Lleida va acollir la segona semifinal d’aquesta edició

Deu restaurants de la província de Lleida han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va es va reunir ahir a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Francesc Sabanés, diputat i representant del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Martínez, Vicepresident de la província de Lleida de l’Associació Catalana de Sommeliers, Olga Codina, Secretaria General del CRDO Costers del Segre, Nuria Balaguer, membre de la Ruta del Vi de Costers del Segre, Jordi Paris, representant de l’Associació Catalana d’Enòlegs i Rafa Gimena, periodista.

El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:

CATEGORIA A

  • LA BOSCANA de Bellvís
  • CAN BOIX de Peramola

CATEGORIA B

  • EL CELLER DEL ROSER de Lleida
  • AIMIA de Lleida
  • L’ESPURNA de Lleida
  • CAL XIRRICLÓ de Balaguer

CATEGORIA C

  • 2007 RESTAURANT de La Fuliola
  • CA L’AGUSTINA de Preixens
  • LA CASA NOSTRA de Cervera
  • NÍAM RESTAURANT de Tàrrega

CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

La propera semifinal provincial se celebrarà el dia 12 de novembre a la província de Tarragona.

Vuit restaurants gironins, finalistes de CARTAVÍ 2018

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va acollir la primera semifinal d’aquesta edició

Vuit restaurants de la província de Girona han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va es va reunir ahir a la seu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

L’Associació Vinícola Catalana, organitzadora d’aquests premis, es mostra satisfeta per a l’interès que suscita aquest tipus d’acció, ja que animen el consum de vins catalans a l’hora que desperta la curiositat del consumidor per saber més sobre el vi que esta consumint, de la zona d’origen del vi, del seu procés d’elaboració, de les seves particularitats, etc.

En aquesta primera semifinal, el jurat que ha valorat les cartes de vins de la província gironina ha estat format per: Audrey Doré, Sommelier delegada de la província de Girona de l’ACS, Xavier Albertí, President del CRDO Empordà, Marta Casas, responsable de la Ruta del Vi de l’Empordà i representant del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Josep Font, representant de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre i la Cuina de l’Empordanet, Carles Playà, representant de l’Associació Catalana d’Enòlegs i Pep Nogué, Assessor Culinari del Segell Girona Excel·lent i director de Gastronomia del CIB Culinary Institute Barcelona.

El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:

CATEGORIA A

  • VICUS RESTAURANT de Pals
  • ES PORTAL HOTEL GASTRONÒMIC de Pals
  • CASAMAR de Llafranc
  • ENTRE DOS MONS de Palamós

CATEGORIA B

  • ES BALUARD de Cadaqués
  • EL LLEVATAPS de Girona
  • VORAMAR RESTAURANT de Portbou

CATEGORIA C

  • MACABEU de Palamós.

CARTAVÍ té com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.