Deu restaurants de la província de Barcelona opten als premis CARTAVÍ

La darrera semifinal d’aquests premis que organitza l’AVC es va celebrar a Alella amb la col.laboració del Consorci de Promoció Enoturística del territori d’Alella.
La capital de la D.O Alella va acollir ahir la darrera semifinal provincial dels premis CARTAVÍ. Un acte que es va celebrar al Centre Cultural de Can Lleonart amb la col·laboració del Consorci de Promoció Entourística del territori d’Alella.


Deu restaurants han estat els escollits per a representar a la província de Barcelona en la final d’aquests premis que distingeixen les millors cartes de vi.


El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta província ha estat format per: Salvador Puig, Director General de l’INCAVI, Andreu Francisco, Alcalde d’Alella i President del Consorci de Promoció Enoturística del territori d’Alela, Victòria Ibàñez, Vicepresidenta per Barcelona de l’Associació Catalana de Sommeliers, Enric Gil, membre de l’Associació Catalana d’Enòlegs, Reca Ruiz, Secretaria de la D.O Alella i Oscar Pallarès, Periodista.

Els restaurants finalistes per categoria que passen a la final són:

CATEGORIA A

  • CAL JUBANY de Calldetenes
  • RESTAURANT L’O Sant Fruitós de Bages

CATEGORIA B

  • CAL BLAY VINTICINC de Sant Sadurní d’Anoia
  • RESTAURANT CAN JOAN d’Olesa de Bonesvalls
  • EL CIGRÓ D’OR de Vilafranca del Penedès
  • L’ERA RESTAURANT d’Arenys de Munt

CATEGORIA C

  • LA FABRIK d’Avinyó
  • LA GURMETERIA de Terrassa
  • LA CAVA WINE BAR de Vilanova i la Geltrú
  • CLOS d’EN PEP de Sant Pere de Riudebitlles

CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.
En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana d’Enòlegs, l’Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.