Cartaví Internacional 2012
18 al 27 de juny
Per tercer any consecutiu varem acollir les persones guanyadores dels premis CARTAVÍ INTERNACIONAL 2012 a Catalunya. Aquests premis varen néixer l'any 2010 amb l'objectiu principal de premiar aquells restaurants fora de Catalunya que disposen d'una alta presència de vins catalans a la seva carta de vins, i consisteix en una estada durant una setmana visitant varis cellers de les diferents zones vitivinícoles de Catalunya.
Enguany els restaurants guanyadors del CARTAVÍ INTERNACIONAL 2012 han estat:
- RESTAURANT JALEO, WASHINGTON DC
- RESTAURANT VERITAS, NYC
Els components de la missió inversa van participar durant la seva estada d'un àmpli programa d'activitats amb visites als cellers, i diferents espais enoturístics de la geografia catalana.
Aquest grup estava format per les següents persones:
- Lucas Paya, Cap de compres de Restaurant Jaleo i Think Food Group.
- Alexandria Cubbage, Cap de Sommeliers del restaurant Veritas
- Marisa D'Vari, periodista de AWineStory.com, The NY Examiner, Taste Cincinnati
- Philip Kampe & Maria Reveley, periodistes de The Wine Hub, Philly Blue Pants and Crew
- Morton Horschstein, periodista del Programa Today de la Cadena de Televisió NBC i altres revistes escrites
Cellers participants de les 2 activitats:
- Adernats - Vinícola de Nulles
- Castell de Perelada
- Castell del Remei
- Castell d'Encús
- Castell Sant Antoni
- Llopart Cava
- Mas Rodó
- Miguel Torres
- Parés Baltà
- Recaredo
- Scala Dei
- Sumarroca
- Torelló
- Vall LLach