Premsa 2012

Catorze restaurants guanyen els premis CARTAVI 2012

El premi especial de l’organització i el jurat recau, a títol pòstum, en el periodista Pau Albornà
 
El Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma. Pelegrí ha fet entrega dels premis CARTAVI a l’Auditori de la Generalitat de Catalunya, acompanyat per Eugeni Llos, Vicepresident  Primer de l’Associació Vinícola Catalana i Jordi Bort, Director General de l’INCAVI.

En aquesta cinquena edició, CARTAVI  ha distingit els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les11 denominacions d’origen catalanes.
 
Per primera vegada, el consumidor ha proposat i votat via on line els seus restaurant electes. En total, s’ha comptat amb més de 1.300 vots i amb un total de 434 restaurants proposats d’arreu de Catalunya. Els finalistes i els guanyadors han estat seleccionats per un jurat acreditat.

S’amplia el termini de votació del CARTAVI 2012

Donat l’interès generat entre el públic consumidor de vins catalans i els propis restaurants es podrà votar fins el dia 21 d’octubre

Més de 300 restaurants opten als premis CARTAVI d’aquest any, restaurants que han estat proposats i votats per més de 1200 persones a través de la web. Davant l’interès suscitat, l’organització dels premis ha decidit ampliar el termini de votació on line fins el dia 21 d’octubre.

200 restaurants han estat proposats durant aquest mes d’agost als premis CARTAVI 2012

El públic pot proposar i seguir votant el seu restaurant candidat fins el 30 de setembre

Els premis CARTAVI han despertat un gran interès entre el públic consumidor de vins catalans i els propis restaurants durant aquest mes d’agost, fet que s’ha constatat a la web www.cartavi.cat.

Dos cents restaurants han estat proposats per optar els premis Cartavi 2012 que l’Associació Vinícola Catalana organitza anualment amb l’objectiu de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins el.laborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor.

Nova edició dels premis CARTAVI 2012

El públic, part important per a l’elecció dels finalistes, podrà proposar un restaurant a través www.cartavi.cat fins el 30 de setembre

Els premis CARTAVI se celebren un any més amb el principal objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes.